Прием в първи клас 2024/2025 учебна година

Прием в първи клас 2024/2025 учебна година

Прием в първи клас 2024/2025 учебна година

Уважаеми родители,

 ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”  гр. Костенец стартира своята кампания за приемане на бъдещите си първокласници.

Училището е с дълга история и с утвърдени традиции. През годините обновяваме материалната база и към момента разполагаме с модерни кабинети, оборудвани с високотехнологични средства, и съобразени с актуалните нужди на нашите възпитаници. Прилагаме иновативни новаторски стратегии, за да го превърнем в предпочитано място за обучение, в което учениците имат възможност да откриват себе си в света.

Нашата мисия е да изградим последователни, мотивирани ученици, любопитни към света. Да формираме личности с висока интелектуална подготовка и култура, с ярко изразено гражданско съзнание и поведение, способни да бъдат победители в живота. Да усвоят и формират общочовешки и национални ценности, да развият индивидуалността и да стимулираме творческите  и спортни заложби.

Училището ни е дом, в който децата и техните потребности са в центъра на всичко. Училище, което има силата да запали искрата в детското съзнание, радостта в творението и знанието! Училище, което мотивира децата да бъдат инициативни, търсещи и намиращи посоката, в която желаят да се развиват.

Ще се радваме и през учебната 2024/2025 година да продължим да сътворяваме тази приказка заедно.

На Вашето внимание предоставяме онлайн заявление за записване на ученик/чка  в I клас за учебната 2024/2025 година: 

https://forms.gle/h5EnT7e6QnMJqE86A